Barça
Esports Barça 17/03/2013

Villa: "L'esforç del Milan s'ha notat perquè el Rayo no ha vingut a tancar-se i ens ha exigit"

El davanter asturià lloa la intensitat dels madrilenys, que han sortit a pressionar i a jugar la pilota. En l'aspecte individual, s'ha mostrat satisfet pels minuts i el gol

N.a.
1 min
Villa celebra el gol contra el Rayo Vallecano

BarcelonaDavid Villa ha reconegut que jugar aquest diumenge "era complicat per l'esforç" que el Barça va fer l'altre dia contra el Milan. "El desgast es nota, sobretot contra un equip que exigeix tant com el Rayo. No ha volgut tancar-se, ha volgut jugar la pilota i pressionar-nos. Ens ha tocat córrer molt cap enrere", ha comentat l'asturià.

El davanter no creu que l'equip hagi recuperat sensacions, perquè considera que mai les va perdre. "No vam aconseguir bons resultats en partits importants, però l'equip mai va deixar de donar la cara. Ara hem tornat al camí de la victòria i és important", ha destacat.

En l'aspecte personal, Villa està "content de tornar a jugar i ajudar l'equip amb gols". "Sóc davanter i això és el que se m'exigeix. Queda temporada per seguir treballant. Estic intentant donar el màxim, per mi i per al Barça", ha comentat.

stats