Barça
Esports Barça 16/05/2011

Villa: "Es fa justícia amb Busquets"

El davanter ha dit que la UEFA ha fet "justícia" amb el seu company Sergio Busquets al decidir no sancionar-lo pels seus presumptes insults racistes a Marcelo

Efe
2 min
David Villa, amb un grapat de pebrots dels que els jugadors han llançat als aficionats.

MadridEl davanter David Villa, jugador del Barcelona, ha dit que la UEFA ha fet "justícia" amb el seu company Sergio Busquets al decidir no sancionar-lo pels seus presumptes insults racistes al jugador brasiler del Reial Madrid Marcelo.

El futbolista internacional asturià ha assegurat que se sent feliç perquè el seu equip pugui comptar amb "un jugador molt important" a la final de Lliga de Campions contra el Manchester United.

"És positiva la decisió de la UEFA. Ell, a través del club, ha donat les seves raons del que va dir. Es fa justícia", ha afirmat Villa en un acte publicitari on ha estat acompanyat d'Iker Casillas, capità del Reial Madrid i la selecció espanyola.

"Estem feliços perquè jugui a Wembley, perquè és un jugador molt important per a nosaltres i té moltes ganes de tornar a jugar una final de 'Champions'. És una notícia molt bona per a nosaltres", ha afegit.

Villa també ha destacat que està vivint un somni en la seva primera campanya al Barcelona. "Si a principi de temporada em pregunten què desitjava, hauria dit una cosa semblant a allò que estem vivint", ha assegurat.

"És un somni aconseguir la meva primera Lliga, un títol que no tenia, després de ser campió del món amb la selecció. Ara la victòria a Wembley i guanyar una 'Champions' seria la cirereta perfecta. Guanyaria dos títols que no havia tingut mai el dret a barallar-los fins al final. Seria preciós aspirar-hi el primer any del meu fitxatge", ha afegit.

Sobre la final contra el Manchester United, Villa ha subratllat: "Tant de bo marqui, però somnio amb guanyar. Tant me fa fer-ho amb un gol d'ells en pròpia porta. A un li agrada fer gols quan no els fa i quan els aconsegueix en vol més. Guanyar el títol seria perfecte. I si és marcant, molt més".

stats