Publicitat
Publicitat

Barça

David Villa és el padrí de la nova edició del llibre "Històries solidàries de l'esport"

Els diners que s'aconsegueixin aniran destinats aquest cop a l'hospital infantil Sant Joan de Déu. L'any passat va ser Iniesta qui va apadrinar el llibre 'Herois de l'esport'

El davanter centre barcelonista David Villa ha acceptat ser el padrí literari d'un grup de periodistes esportius de Barcelona que des de fa vuit anys publiquen un llibre solidari. Els beneficis en aquesta edició es destinaran a l'hospital infantil Sant Joan de Déu.

Com ja és tradició en aquestes dates prèvies al dia de Sant Jordi, un grup d'uns quaranta periodistes esportius de Barcelona –tot i que que en les últimes edicions també s'hi han sumat representants de Madrid– treuen al mercat un llibre d'històries esportives per recaptar fons per a una entitat benèfica o una institució, preferentment relacionada amb infants i joves.

Per a aquesta edició, la vuitena, el padrí elegit ha sigut Villa, jugador que continua recuperant-se d'una greu lesió que es va fer a la semifinal del Mundial de clubs el desembre passat al Japó.

El davanter asturià, que ha donat la seva imatge al llibre (apareix amb la cara pintada d'or) i és l'autor del pròleg, apareixerà per primera vegada davant els mitjans dijous per presentar el llibre en societat.

Els diners que s'obtinguin amb la venda del llibre es destinaran a la construcció d'un espai lúdic per als joves pacients amb malalties cròniques, perquè puguin disposar d'un àmbit, com el que ja tenen els nens, perquè es puguin sentir com a casa, envoltats de les comoditats i entreteniments per fer més suportable la seva estada.

L'any passat l'esportista que es va prestar a col·laborar va ser Andrés Iniesta, que va apadrinar el llibre 'Herois de l'esport', amb el qual es van recaptar 67.030 euros, que van anar a parar íntegrament a l'Associació Sanfilippo de Barcelona, una entitat que lluita contra una malaltia degenerativa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT