Copa del Rei
Esports Barça 02/02/2011

El record del Villamarín posa el Barça en alerta al camp de l'Almeria malgrat el 5-0 de l'anada

Si no hi ha sorpreses, el Barça jugarà la seva 34a final de la Copa del Rei, amb una alta efectivitat: 25 títols

Albert Solé
1 min
Pinto s'estira per evitar un gol del Betis en la Copa.

BarcelonaEl Barça jugarà aquesta tarda a Almeria un d'aquells partits que Guardiola odia que s'anomenin "de tràmit". El record del que quasi va estar a punt de passar al Benito Villamarín de Sevilla és massa viu com per obviar-lo, i el tècnic de Santpedor s'ha aferrat a aquest record per tensionar als seus jugadors i a l'entorn de cara a aquest partit.

EL Barça viatja a Almeria amb tots els jugadors de la primera plantilla, inclosos els lesionats Puyol, Jeffren i Iniesta, perquè dóna molta importància a aquest partit, ja que pot significar la classificació per a una final de Copa, la segona del segle XXI. En canvi Jose Luis Oltra ha donat descans a titulars habituals en la convocatòria, i farà jugar molts suplents, conscients que la remuntada és poc menys que una utopia.

En l'onze del Barça només Pinto té el lloc assegurat, però Mascherano i Keita al mig del camp també tenen molts números de jugar. La resta de l'equip, com sempre, serà una barreja de titulars i suplents de la Lliga, encara que a Guardiola no li agradi anomenar-los així.

Almeria: Esteban; Michel, Carlos García, Pellerano, Luna; Vargas, M'Bami; Feghouli, Corona; Crusat i Goitom.

Barcelona: Pinto; Alves, Milito, Abidal, Adriano; Mascherano, Keita, Xavi; Bojan, Villa, Afellay.

Àrbitre: Ayza Gámez (Col·legi valencià).

Estadi: Juegos del Mediterráneo.

Hora: 20.00. La Sexta.

stats