LNFS
Esports Barça 07/01/2011

Wilde fa de líder i condueix el Barça Alusport a la victòria i al liderat provisional (4-1)

Dos gols en quatre minuts catapulten els blaugranes, que vencen en un dels partits més fluixos quant a joc de la temporada

David Jover
Jordi Torras i Fernandao, celebrant un dels gols del Barça davant del Lobelle

BarcelonaSi no arriba a ser per la rauxa i el geni de Wilde, autor de dos gols i una assistència, la cosa podia haver estat pitjor. Quatre minuts magnífics del millor pivot de la competició han estat suficients per liquidar el partit i sumar tres punts que poden valer un liderat al final de la jornada si Lobelle i ElPozo empaten.

Ha hagut de ser a l’inici de la segona part quan els catalans s’han posat les piles. El primer gol, al 22’, ha arribat després d’una gran combinació entre Wilde i Igor, que ha definit meravellosament davant de Dídac.

Al cap de minut i mig, un servei de porteria de Cristian ha anat directe a l’àrea contrària i Wilde, sense deixar-la caure al terra, ha fet una gran volea per situar el 2-0 de la tranquil·litat.

Després, amb el Saragossa amb les línies més avançades, el Palau ha tingut por durant quinze segons, ja que Euler ha situat el 2-1, però en un no-res Carlos ha posat el 3-1 a l’electrònic. El 4-1 definitiu de Wilde ha arribat després que el Sala 10 se situés en porter jugador amb Valença i deixés la porteria sense amo.

FC Barcelona Alusport, 4: Cristian, Torras, Lin, Saad i Wilde –cinc inicial-; Chico, Javi Rodríguez, Carlos, Igor.

Sala 10 Saragossa, 1: Dídac, Valença, Tejel, Raúl i Nano Modrego –cinc inicial-; Euler, Duato, Keny, Sergio Rivero.

Gols: 1-0 Igor (22’), 2-0 Wilde (24’), 2-1 Euler (33’), 3-1 Carlos (33’), 4-1 Wilde (36’)

Àrbitres: Fortes Pardo i Martínez Flores

Incidències: 2.047 espectadors al Palau Blaugrana