BARÇA

Xavi Hernández: "No és el moment d'anar al Barça"

L'excapità valora la possibilitat d'entrenar el club blaugrana

L'excapità blaugrana Xavi Hernández ha dit aquest divendres en declaracions a TV3 que encara no és el seu moment de tornar al Barça com a entrenador perquè ha de sentir-se més preparat. El jugador va participar dijous en la final de la Copa de l'Emir, en què el seu equip (Al-Sadd) va perdre contra Al-Duhail (1-4), acostant-se ja al dia del seu adeu com a futbolista i l'inici de la seva etapa com a entrenador, primer a la banqueta asiàtica.

"No és que aixequi el dit i fitxi pel Barça. No. El Barça són paraules majors. Així doncs, temps al temps. Evidentment és un objectiu meu poder gaudir a Can Barça, però m'he de veure molt preparat. Encara no és el moment", ha assenyalat.

En unes declaracions fetes a la cadena pública catalana, després del partit a Qatar, el futbolista ha admès haver viscut en "un conte de fades", per la seva etapa com a jugador i pel "reconeixement" que s'emporta "a nivell personal, en el sector futbolístic, els títols, les vivències", el que ha gaudit "dins del camp" i sentir-se "important al Barça i a la selecció".

Sobre el moment que viu el Barça, Xavi Hernández no ha amagat que sent que el seu exequip ha de retrobar-se amb l'ADN futbolístic que l'ha caracteritzat i que li ha donat títols. "La sensació és que crec que el Barça ha de tornar a dominar els partits. Si no, és impossible guanyar la Champions. Ens ho diu la història: el Barça ha guanyat la Champions primer quan ha guanyat la Lliga i ha estat molt dominador del joc. I ara, a hores d'ara, crec que ja no ho som tant", ha subratllat.