Publicitat
Publicitat

Barça

Xavi, escollit millor futbolista català del 2011 per la Federació Catalana de Futbol

El jugador del Barça rebrà el premi el proper dimarts 21 en la primera Gala d'Estrelles del Futbol Català. Pep Guardiola serà premiat com a millor entrenador  

El jugador del Barça Xavi Hernández ha estat escollit com a millor futbolista català per la Federació Catalana de Futbol. El migcampista rebrà el premi el proper dimarts 21 a la primera Gala d'Estrelles del Futbol Català, organitzada per la Federació Catalana juntament amb Estrella Damm.

El jurat d'aquesta gala l'han compost diverses personalitats del món de l'esport i, a part d'escollir Xavi com a millor futbolista català, també han triat Marta Torrejón com a millor jugadora ; Álvaro Vázquez com a futbolista amb projecció; Pep Guardiola com a millor entrenador ; Ana Zardaín com a millor àrbitre ; Jordi Torras com a millor jugador de futbol sala , Clàudia Pons com a millor jugadora de futbol sala i Marc Carmona com a millor entrenador de futbol sala .

Les votacions es van dur a terme en part per internet i en part pels jugadors i entrenadors de la Federació Catalana. El jurat , presidit per Josep Lluís Vilaseca i en el qual va actuar com a secretari Ramon Agenjo , ha coincidi t amb el resultat llançat per la votació popular .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT