Barça
Esports Barça 08/03/2012

Xavi: "Messi és incomparable, únic, no n'hi ha cap altre com ell, és una meravella"

El migcampista de Terrassa s'afegeix als elogis que està rebent l'argentí de tot el món i que a aquest Barça "li fa ràbia perdre qualsevol títol", respecte la Lliga

Albert Solé
1 min
Xavi ha rebut el premi al millor jugador català del 2011

BarcelonaXavi Hernàndez s'ha rendit també al partit de Messi de dimecres contra el Bayer de Múnic i als seus 5 gols: "Messi és incomparable, únic, no n'hi ha cap altre com ell, és una meravella". I sobre la petició que feia al final del partit Guardiola sobre que s'hauria de fer una "festassa" quan Messi atrapi a César com a màxim golejador de la història del Barça –li falten 7 gols–, Xavi ha comentat: "Qualsevol homenatge que se li faci a Messi quan superi a Messi, que serà aviat, em semblarà bé".

Preguntat també sobre si li faria il·lusió jugar una final de la Champions contra el Reial Madrid, ha dit: "Al Madrid encara li queda un partit per jugar. Estan havent-hi sorpreses, el United està fora, i parlar d'una final Barça-Madrid és una hipòtesi molt llunyana".

Pel que fa a la situació de la Lliga, Xavi ho té clar: "Aquest equip és guanyador i ens fa ràbia perdre un títol, però hem disfrutat molt dels 13 títols que hem guanyat", però a l'hora ha afegit: "Mai ens hem sentit invencibles. Ens han guanyat diversos equips i estem a 10 punts del líder, per tant no som invencibles".

stats