Esports Barça 08/06/2012

Xavi: "Mourinho no passarà a la història del futbol"

El migcampista de Terrassa ha declarat en una entrevista a Canal+ que, per ell, l'entrenador portuguès no marcarà una etapa. Xavi reitera, en canvi, que Guardiola "és el millor" i confessa estar "sorprès" per la seva marxa

Ara
1 min
Xavi, migcampista del Barça

BarcelonaXavi Hernández, futbolista del FC Barcelona, ha parlat al programa 'Espacio Reservado', de Canal+, i ha assegurat que l'entrenador portuguès del Reial Madrid, José Mourinho, "no passarà a la història del futbol". En canvi, el jugador egarenc ha declarat que per ell "el millor és Guardiola i ho ha sigut durant els quatre anys que ha estat al capdavant del Barça, perquè ha revolucionat el futbol". Xavi ho ha justificat afegint que "el Chelsea, per exemple, ha guanyat la Champions League aquest any i el Barça segueix sent la referència mundial".

Xavi també ha assegurat que els tensos duels Barça-Madrid li van passar factura, tot i que considera el 5-0 com "el millor moment de l'era Guardiola". Xavi ha explicat que "Puyol i Del Bosque han ajudat a evitar conflictes" i que "la premsa va tenir gran part de la culpa, perquè es va crear una tensió gairebé fictícia". Xavi també ha afegit que "el Barça sempre ha tingut un comportament exemplar i el Madrid no tant. Nosaltres sempre hem sigut respectuosos, però ells només han reconegut que érem millors quan han guanyat".

Sobre la marxa de Guardiola, Xavi s'ha mostrat "sorprès": "Em va sorprendre molt la marxa d'en Pep, però també l'arribada de Tito, sobretot per l'any tan dur que ha tingut. És l'indicat per seguir amb la història del Barça", ha declarat.

stats