Barça
Esports Barça 24/08/2012

Xavi: "No em sorprèn [que Mourinho es queixi dels àrbitres], ell és així"

El migcampista del Barça afirma contundent que dijous van ser superiors al Madrid però que amb el 3-2 pot passar qualsevol cosa al Bernabéu

Albert Solé
2 min
Xavi celebra el 3-1 contra el Reial Madrid

BarcelonaXavi Hernández ha repassat el partit d'aquest dijous contra el Reial Madrid de Supercopa d'Espanya (3-2), i assegura: "Evidentment vam ser superiors, vam tenir més pilota, més ocasions, i el resultat és curt. Però estem contents del joc de l'equip i confiem que al Bernabéu farem el mateix partit".

"No em sorprèn [que Mourinho es queixi dels àrbitres], ell és així".

"Hi ha periodistes que es deixen portar pel fanatisme, però en general noto respecte per com juga el Barça i n'estic molt orgullós".

"Més que els resultats d'altres anys, ens dóna confiança el joc, i que vam ser millors que el Madrid. Tot i així, sent superiors vam guanyar 3-2, per tant al Bernabéu pot passar qualsevol cosa".

"El Madrid jugarà al Bernabéu igual que ho va fer ahir, amb un 3-1 potser sí que s'obriria més, però si el resultat és ajustat li agrada jugar més al contracop. Per tant nosaltres no hem de canviar res, ser nosaltres mateixos i vigilar les pèrdues de pilota".

Valdés

"Valdés és el millor porter que hi ha al món per al Barça i tenim tota la confiança en ell. En moltes jugades hi ha risc, però és un porter molt valent, un gran professional, i és fort mentalment, l'animarem però no li cal".

15 temporades al Barça

"Són dades que són un orgull, però em centro en aquesta temporada i aconseguir títols. Només em plantejo fer una gran temporada i ser útil al club. El futbol no té memòria, i s'ha de demostrar cada dia, i més aquí, al Barça".

Iniesta

"L'hi vaig dir al final del partit, va estar sensacional, l'Andrés ho té tot, té aquella pausa i aquell desequilibri que ens van tan bé".

Selecció espanyola

"De moment estic bé, vaig parlar amb Del Bosque que volia fer una bona pretemporada, però vull seguir amb la selecció i mirar de classificar-nos per al proper Mundial".

Song

"Song és un futbolista que té la força de Touré, però tècnicament és molt bo i s'adapta molt bé a les característiques del Barça".

Messi

"Messi està permanentment picat, és molt competitiu i sempre vol guanyar. I encara que no marqui gol està en totes les jugades d'atac".

stats