BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Piqué i Xavi diuen que el Barça ha estat superior i que el futbol ha estat just

Tot i així, Piqué i Xavi han estat molt clars i han dit que "respectem molt el Madrid perquè queden 90 minuts i volem sentenciar al Camp Nou"

David Jover
1 min
Gerard Piqué

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Xavi ha estat molt clar explicant el que per a ell ha estat el partit. "Ha estat de justícia el que ha passat: l'expulsió i els gols. Avui ha guanyat el futbol. I avui no vull parlar de Mourinho perquè s'ha de parlar del Barça, de què hem estat superiors", ha exclamat. El '6' blaugrana ha dit que "a la Copa es va fer justícia, perquè el Madrid juga a especular, juga brut, de segona jugada i nosaltres no hem perdut mai l'estil".

Per altra banda, Gerard Piqué ha dit que el Barça "ha dominat durant tot el partit" i a més ha assegurat que el Reial Madrid "tot i quedar-se amb deu, tampoc ha intentat jugar a futbol a casa seva. No ens han atacat", a més de dir que l'expulsió de Pepe "no ha estat la causa perquè quan jugues amb foc, al límit de la violència, et cremes", ha comentat.

Respecte a les declaracions de Mourinho, de què la Copa d'Europa del 2009 no era neta, Piqué ha rigut i ha dit que "el que compta és que la tenim al Museu". Sobre el partit de tornada, Piqué ha dit que el Barça "ha de jugar igual" i que avui el futbol "ha estat just".

stats