Barça
Esports Barça 18/07/2011

Xavi i Puyol fan treball al marge en el primer entrenament de la pretemporada

Jonathan dos Santos, del filial, també s'ha entrenat en una sessió molt suau en què els dos capitans s'han quedat al gimnàs i Bojan, a casa amb permís

Redacció
1 min
Fontàs, Villa, Maxwell i Jeffren en el primer entrenament de la pretemporada.

Sant Joan DespíUn cop superada la revisió mèdica matinal, els jugadors del FC Barcelona han dut a terme aquest dilluns a la tarda el primer entrenament de la pretemporada a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Hi han participat 14 jugadors del primer equip i Jonathan dos Santos, del Barça B. Xavi, Puyol, Bojan i els jugadors sud-americans han estat els únics absents d'aquesta primera sessió.

En el cas de Carles Puyol, operat l'1 de juny, està previst que faci treball de musculació durant tota aquesta setmana, tal com ha reconegut el doctor Ricard Pruna. Xavi, per la seva banda, ha fet treball pautat individual i tampoc ha saltat a la gespa. Bojan, amb permís del Club, i els cinc jugadors sud-americans (Milito, Mascherano, Messi, Adriano i Alves) que han disputat la Copa Amèrica fins fa poques hores, també s'han perdut la sessió inaugural de la pretemporada. Ha estat, també, el primer entrenament com a membres del primer equip per a Fontàs i Thiago.

Més enllà dels jugadors, la gran novetat de la sessió es trobava al cos tècnic. I és que Juan Carlos Unzué, entrenador de porters del primer equip del 2003 al 2010 i tècnic del Numància durant la darrera temporada, torna a ser l'encarregat de posar a punt els porters Valdés i Pinto. Durant el seu any d'absència, havia estat Carles Busquets –ara novament al Barça B- l'entrenador de porters del primer equip.

El primer equip tornarà a exercitar-se aquest dimarts. En aquest cas, ho farà en una sessió doble, prevista per a les 09.30 hores i per a les 19 hores. Un cop acabada la sessió matinal, també compareixerà en roda de premsa Josep Guardiola. Serà la primera roda de premsa de la temporada 2011/12.

stats