BARÇA
Esports Barça 26/08/2011

Xavi ja és el blaugrana amb més títols

"Estic molt content. He superat el Guillermo [Amor], que va ser el pioner de La Masia, i estic molt feliç", ha dit Xavi després d'haver aixecat el divuitè títol

Nuria García
1 min
Xavi ha aixecat el seu divuitè títol.

BarcelonaXavi Hernández ha aixecat aquesta nit el seu divuitè títol amb el Barça. El migcampista de Terrassa, d'aquesta manera, ha superat Guillermo Amor i s'ha convertit en el blaugrana que ha aconseguit més títols amb el club blaugrana.

"Estic molt content. A nivell personal però sobre tot per l'equip. Estem fent història i volem seguir. No perdem la gana, ens agrada molt guanyar. He superat el Guillermo, que va ser el pioner de la Masia, i estic molt feliç", ha dit Xavi tot just ha acabat el partit, a TV3.

En 13 anys, Xavi ha aconseguit amb el Barça 6 Lligues, 5 Supercopes d'Espanya, 1 Copa del Rei, 3 Lligues de Campions, 2 Supercopes d'Europa i 1 Mundial de Clubs.

Sobre el partit, Xavi ha afirmat: "Ha estat un gran equip, el camp tampoc estava massa bé, no hem estat tant superiors com en la final de la Lliga de Campions, però també hem guanyat".

stats