BARÇA
Esports Barça 30/06/2011

Xavi: "La competència sempre és bona, i en Cesc és un futbolista extraordinari, que vindrà a sumar"

Ha qualificat de "bona notícia" la renovació de Thiago fins al 2015 i li ha desitjat el millor a Bojan: "Li anirà bé allà on vagi. Me l'estimo molt i sempre ha rendit"

Redacció
1 min
Visionari Xavi sempre va més enllà i veu la passada impossible, per més controladors, com Carrick, que li posin.

BarcelonaXavi Hernández ha deixat molt clar aquest matí que el vestidor blaugrana rebria amb els braços oberts Cesc Fàbregas. Així ho ha afirmat durant el campus que porta el seu nom a Santa Eulària, a l'illa d'Eivissa, on fa de professor de 120 nens, en unes declaracions que recull el portal Esport3. "La competència sempre és bona, i en Cesc és un futbolista extraordinari, que vindrà a sumar, en el cas que vingui, evidentment", ha comentat el català.

El migcampista també s'ha referit a la renovació de Thiago: "La seva renovació és una notícia molt bona. És un futbolista fantàstic, diferent. Té molt talent, i la veritat és que la competitivitat dins el grup és bona".

Xavi també ha parlat sobre la marxa de Bojan, "un futbolista que m'estimo molt, i que sempre ha rendit al Barça". L'egarenc li ha desitjat el millor: "Li anirà bé allà on vagi", ha afirmat.

stats