Barça
Esports Barça 23/11/2012

Xavi: "Ens ha sorprès a tots la personalitat i capacitat de lideratge del Tito"

El futbolista afirma, a més, que les sensacions de l'equip "són boníssimes" i demana que no es carregui de pressió ningú per substituir-lo quan es retiri

Ara
1 min
Xavi Hernández, durant una entrevista amb internautes

BarcelonaEn la segona part de l'entrevista a #CampNouLive, Xavi Hernández ha reconegut que té unes sensacions "boníssimes" amb l'equip aquesta temporada. "Després es guanyarà o no, però estem gaudint de la nova etapa. El Tito està fent un treball extraordinari. Ens ha sorprès a tots la capacitat de lideratge que té. No ha canviat gairebé res i estem fent els mateixos entrenaments", ha comentat el futbolista.

Preguntat sobre qui el substituirà quan es retiri, ha sigut contundent: "No m'agrada parlar de substituts. Jo vaig estar dos o tres anys patint la comparació amb el Pep [Guardiola] i no m'agradaria que per substituir-me a mi ningú hagués de patir aquesta pressió que jo vaig tenir. M'agradaria que tothom tingués la seva personalitat, que deixessin de banda els jugadors que hi ha hagut fins ara. Thiago i Sergi Roberto tenen molta qualitat i personalitat per fer-ho bé en el futur. M'agradaria que la gent de casa triomfés".

Sobre les noves incorporacions d'aquesta temporada, Xavi ha afirmat que "Alba i Song són dos futbolistes, dos grans fitxatges". "El Jordi ja coneixia la casa i s'ha adaptat perfectament. A l'Alex li ha costat una mica més per l'idioma, però s'ha adaptat tant com a migcampista com com a central", ha valorat.

Xavi creu que la Lliga espanyola "és la millor Lliga del món a nivell tècnic i físic, i on hi juguen els millors equips". El migcampista, a més, ha definit Puyol "com el millor defensa del món", perquè gaudeix defensant i el considera "un exemple per tothom".

stats