HANDBOL
Esports Barça 14/05/2011

Xavi Pascual: "El títol és important per a mi, per a l'equip i per al club"

Pascual destaca la capacitat de treball dels seus homes, dels que diu que han aconseguit el títol per "mèrits propis"

Redacció
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges.

BarcelonaL'entrenador del Barcelona Borges, Xavier Pascual, ha afirmat que el títol de la Lliga Asobal, que s'ha assegurat avui de forma matemàtica, és "important" per a ell, "per a l'equip i per al club".

Pascual ha comparegut a la sala de premsa del Palau dels Esports de la Rioja després de celebrar el títol amb els seus jugadors al vestidor i a la pista, on tota la plantilla catalana ha expressat la seva alegria amb balls, cançons i cava.

El tècnic ha recordat que tot i que el Barcelona ha aconseguit diferents títols en les últimes temporades portava "temps de sequera" a la Lliga Asobal, que el seu club no aconseguia des de la temporada 2005/2006.

Ha destacat la "capacitat de treball" dels seus jugadors "que van començar a preparar-se per això a l'agost" i han aconseguit "guanyar la Lliga ells, per mèrits propis".

"Em sento orgullós i feliç", ha afirmat el tècnic català, que ha considerat que el triomf d'avui s'ha basat en "una defensa excepcional a la primera part" que és l'aval amb el que van a la final a quatre de la Lliga de Campions, el seu pròxim objectiu.

D'altra banda, un altre dels protagonistes del partit, el jugador del Naturhouse Marc Amargant, que avui s'ha acomiadat del públic Rioja -i la setmana que ve deixarà l'handbol professional- ha reconegut sentir-se "molt emocionat" per com l'ha tractat avui el públic Rioja.

Ha reconegut que el seu estat anímic l'ha portat a no fer un bon partit. "Espero que no em recordin per això", però "és que no m'esperava el que m'han fet, creia que la gent em tenia afecte, però no tant, ha estat una passada", ha dit.

stats