BARÇA
Esports Barça 23/12/2010

Xavi, el millor de l'any 2010 segons 'World Soccer'

El migcampista de Terrassa ha superat el seu company Leo Messi. Xavi Hernández ha aconseguit el guardó amb el 25,8% dels vots dels lectors de la revista britànica

Redacció
1 min
Xavi Hernández aplaudeix l'afició després de ser substituït contra la Reial Societat

BarcelonaEl migcampista del FC Barcelona Xavi Hernández ha estat guardonat amb el premi de millor jugador de l'any 2010 per la revista britànica World Soccer. Amb el 25,8% dels vots dels lectors, Xavi ha quedat per sobre del seu company, Leo Messi.

El públic de la revista britànica ha valorat el gran paper de Xavi a la Lliga guanyada pel Barça i la seva gran participació en el Mundial de Sud-àfrica, on va aconseguir proclamar-se campió.

En la 28a edició d'aquest premi, Xavi Hernández ha estat proclamat millor jugador de l'any per la revista World Soccer amb un 25,8% del total de vots. En segon lloc ha quedat l'argentí Leo Messi, guanyador de l'edició del 2009, que ha rebut un 24,1% dels vots. En el top 10 hi ha dos blaugranes més com són Andrés Iniesta, que ha quedat en la cinquena posició, i David Villa, que ha estat setè.

En l'apartat de tècnics, Guardiola, que l'any passat va quedar primer com a millor tècnic del 2009, s'ha quedat enguany a la cinquena posició. El guanyador ha estat José Mourinho.

Per altra banda, els lectors de World Soccer també han triat el millor equip del món. El FC Barcelona ocupa la tercera posició per darrere de la selecció espanyola campiona del Mundial amb 8 blaugranes, primera, i l'Inter de Milà.

stats