LONDRES 2012
Esports Barça 04/08/2012

Xavi Hernández creu que el partit contra el PSG és un bon test per al Barça

El migcampista ha dit a 'L'Équipe' que Tito Vilanova és un entrenador "seminou", ja que segons ell no ha canviat pràcticament res de l'equip i del sistema de joc

Efe
1 min
El migcampista del Barça Xavi Hernández, durant la pretemporada / FCBARCELONA.CAT

ParísEl migcampista del Barça ha assegurat en declaracions recollides pel diari 'L'Équipe' que el partit d'aquest dissabte a la tarda contra el PSG és "un bon test", ja que l'equip francès acabarà sent, segons el migcampista, un rival durant la Lliga de Campions.

"Ve de gust jugar aquest partit", ha dit hores abans del partit, i ha reconegut que l'equip francès s'ha gastat molts diners per fitxar jugadors "d'alt nivell" com Zlatan Ibrahimovic. Sobre el seu excompany al Barça, Xavi ha dit que és "un gran futbolista" i que quan van compartir vestidor, el rendiment del suec va ser "fantàstic".

El blaugrana ha dit que està content a nivell personal amb la pretemporada i ha afegit que té ganes "de guanyar i de ser-li útil a l'equip". Finalment, preguntat sobre el canvi de tècnic, Xavi ha dit que Tito Vilanova és un entrenador "seminou" perquè, segons ell, no ha canviat pràcticament res dels entrenaments, ja que el sistema de joc i els jugadors són els mateixos que durant l'etapa amb Pep Guardiola.

stats