ACB
Esports Barça 29/05/2011

Xavi Pascual: "Veig molt bé l'equip i anirem a Vitòria amb la màxima ambició"

L'entrenador del Regal Barça ha volgut destacar la gran feina de Víctor Sada i Jaka Lakovic a la rotació exterior i expressa que confia de la mateixa manera en cadascun dels seus jugadors

Redacció
1 min
Xavi Pascual.

BarcelonaXavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al segon partit contra el Caja Laboral que el conjunt basc "té la capacitat d'enganxar-se a les sèries" i que és normal que "puguin creure's que poden remuntar" l'eliminatòria.

L'entrenador català ha assegurat a més que veu l'equip "preparat i molt bé" de cara al proper partit de dimecres al Buesa Arena. Per aconseguir el repte d'assolir de nou una final de Lliga, Pascual ha comentat que cal fer-ho amb tots els jugadors disponibles. "Les plantilles són llargues o curtes en funció del que els entrenadors utilitzem els jugadors. Els 12 que ara estan a la meva disposició tenen un gran compromís i estan molt implicats", ha assegurat.

Respecte a la importància de San Emeterio en el partit, Pascual ha dit que el seu principal objectiu és reduir la seva aportació. "Avui San Emeterio ha entrat al partit de forma fàcil al segon temps. És un jugador molt difícil de defensar i no podem oblidar que és l'MVP de la Lliga", ha afirmat.

El tercer partit de la sèrie ha assenyalat que serà "duríssim i amb molta agressivitat" i que el seu conjunt haurà de ser mentalment "molt fort". Qüestinat sobre si el Caja Laboral canviarà el seu estil a Vitòria, Pascual ha dit que sí. "A la seva pista prendran decisions més ràpides en els primers atacs i haurem de vigilar amb les cistelles fàcils, que poden decidir el partit", ha comentat per acabar.

La clau en el tercer, i si s'escau quart, serà defensar tan bé com es pugui Marcelinho Huertas, ja que si el pivot no entra en joc, el Caja Laboral se'n ressent.

stats