EUROLLIGA
Esports Barça 22/03/2011

Pascual: “El primer partit és el més difícil de tots i per sort hem guanyat”

Minuts més tard de vèncer de forma agònica al Panathinaikos, Pascual ha dit que ha estat un partit “digne de quarts de final”.

David Jover
1 min
Xavi Pascual, durant el Barça - Panathinaikos

BarcelonaDesprés de tota la tensió viscuda durant els quaranta minuts, Xavi Pascual ha dit que tots els partits de la sèrie seran “durs” i ha reconegut que les defenses zonals i mixtes plantejades els han fet “mal” durant alguns moments del matx.

Pascual, a més, ha dit que en la primera part han patit “molt” amb el rebot ofensiu del Panathinaikos, sis en el primer quart.

Respecte a si l’ha sorprès el plantejament d’Obradovic, el preparador català ha dit que “era el que esperàvem” i que en el bàsquet actual “el primer partit és el més difícil de jugar”, perquè obrir la sèrie és “complicat”.

Obradovic, contrariat

L’entrenador del Panathinaikos no ha volgut comentar l’actuació arbitral excusant-se en què “no serveix per a res” i ha afirmat que el partit viscut aquesta nit al Palau Blaugrana ha estat “dels millors que s’ha pogut veure aquest any a l’Eurolliga”.

A més, ha dit que ara, els seus jugadors “saben que poden guanyar al Barça”. Per acabar, ha reconegut que el matx s’ha decidit en els “petits detalls”.

stats