Eurolliga
Esports Barça 02/12/2010

Xavi Pascual: “Hem estat brillants defensivament”

"Estic molt content del partit de Perovic, ha treballat molt bé", comenta el tècnic blaugrana, mentre el seu homòleg diu que els servirà per agafar experiència

David Jover
2 min

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Regal Barça, era un home feliç després del partit. L'entrenador de Gavà ha comentat que "volíem deixar sentenciada la classificació i així poder lluitar pel primer lloc amb més tranquil·litat". Respecte al partit, el preparador culer ha explicat que "la defensa que hem fet durant tot el partit ha estat brillant".

Qüestionat sobre el mal inici de partit, Pascual ha assegurat que "hem tingut nervis a l'inici per la importància del matx, però després ja ens hem refet". A més, tot i les lesions que arrossega l'equip, s'ha mostrat molt "content" amb l'esforç que estan fent els seus jugadors. "Alguns han de canviar el seu rol degut a les baixes i això comporta un temps determinat. És molt meritori el que estan fent". Per acabar, ha volgut destacar el bon partit de Kosta Perovic (13 punts i 4 rebots) dient que "està treballant molt bé". Sobre el Cholet, ha comentat que creu que "tenen moltes opcions de classificar-se i, a més, s'ho mereixen" i ha volgut explicar que la defensa de Grimau sobre Mejía ha estat "esplèndida".

L'entrenador del Cholet Basket, Erman Kunter, després de la derrota per 76-62 davant el Barça, s'ha mostrat satisfet amb els seus homes. "Ho hem intentat dues vegades, a l'inici de partit i al tercer quart, però no hem pogut. Els dos cops s'han recuperat i després han agafat un gran avantatge", ha dit. Visiblement tranquil i explicant com ha vist el partit, Kunter ha assegurat que el partit d'avui, tot i perdre, els ha servit per millorar. "És un partit que serveix per agafar experiència de cara al futur, és el primer cop que juguem la Eurolliga i hem de ser realistes", ha sentenciat.

"Al tercer quart hem reduït el seu avantatge i ells després han fet una gran pressió i s'ha anat en el marcador. Tot i així és un partit que ens serveix per agafar experiència de cara al futur", ha explicat.

L'entrenador turc, a més, després de ser preguntat per si veia al Barça com a primer de grup, ha declarat que el Fenerbahçe té més opcions. "Crec que el Fenerbahçe té més opcions de quedar primer perquè ja va guanyar a Barcelona i té avantatge de camp en el partit davant el Barcelona. Ara bé, crec que la segona plaça serà la decisiva", ha conclòs.

stats