COPA DEL REI ACB 2011
Esports Barça 12/02/2011

Xavi Pascual: “Som mereixedors de jugar la final pel gran partit que hem fet”

El preparador de Gavà ha dit en roda de premsa que una de les claus del partit ha estat la gran defensa que han fet sobre Teletovic, Huertas i San Emeterio

David Jover
1 min

MadridXavi Pascual disputarà aquest diumenge la segona final de Copa des que és entrenador del Barça. Després de vèncer amb claredat el Caja Laboral (92-73) Pascual ha reconegut que des del primer minut tenien un objectiu molt clar: aturar les tres figures Baskonistes.

“Havíem planejat que Marcelinho, Teletovic i San Emeterio patissin una defensa gairebé a l’home encara que ens arriscàvem a rebre cistelles fàcils. Per sort ens ha sortit bé”, ha admès.

El partit del Regal Barça ha estat gairebé excel·lent durant els quatre quarts. Per Pascual “només en el segon quart no hem jugat una bona defensa, però en general hem realitzat un gran partit i som mereixedors de jugar la final”, ha dit.

Qüestionat sobre la figura de Juan Carlos Navarro, Pascual ha explicat que “és el nostre referent. Jo sempre dic que tots els nostres jugadors són iguals, però Navarro és el nostre líder i és un jugador especial”.

stats