ACB
Esports Barça 06/02/2011

Xavi Pascual: "Gràcies a la millora en el rebot defensiu hem tirat el partit endavant"

Xavi Pascual ha sumat avui la seva victòria número 100 des de què es va fer càrrec de l'equip el febrer del 2008

David Jover
1 min
Pascual esperona els seus

BarcelonaL'entrenador de Gavà s'ha mostrat “satisfet” a la roda de premsa posterior al partit disputat contra el Power Electronics València aquest diumenge. Pascual, que avui ha aconseguit la victòria 100 des que és entrenador del Regal Barça, ha considerat que “el partit ha respost a les expectatives creades perquè els dos equips són intensos, agressius i tenen molt de talent”, ha dit.

El partit, però, no ha estat tan fàcil com reflecteix el marcador final, ja que en el primer temps el conjunt valencià ha anat per davant en el marcador durant un parell d'ocasions. “A mesura que han avançat els minuts hem jugat millor” i considera que la clau perquè al segon temps estiguessin millor ha estat la millora en el rebot. “Al primer temps hem tingut un problema amb el nostre rebot defensiu i ens han fet molt de mal. Per sort, a la segona part ho hem corregit”, ha destacat Pascual.

Una de les claus del partit contra el Power ha estat l'aparició de Joe Ingles. L'aler australià, que ha anotat 18 punts, ha revolucionat el matx. Per Pascual, Ingles “havia de trobar més solidesa defensiva” per jugar bons minuts i ha afegit que “ha fet el millor partit des que va fitxar pel Barça”.

Per acabar, Xavi Pascual no ha volgut desvetllar la incògnita de si Pete Mickeal estarà llest per a la Copa del Rei que comença el proper dijous 10. “Arribarem bé a Madrid i no sé què passarà amb Mickeal. De moment tot segueix el seu procés i encara s'està recuperant”.

stats