Barça
Esports Barça 25/11/2011

La Xina es rendeix al Barça més solidari

El Barça ha tingut un protagonisme destacat en la gala d'una fundació xinesa de persones amb discapacitats, el primer dels actes de l'estada institucional i comercial que fa aquests dies una representació del club

Ara
2 min
Sandro Rosell, a la gala de la China Foundation for Disabled Persons.

BarcelonaEl Barça ha tingut un protagonisme destacat en la gala de la China Foundation for Disabled Persons (CFDP, sigles en anglès de la fundació xinesa de persones amb discapacitats), el primer dels actes de l'estada institucional i comercial que fa aquests dies una representació del club encapçalada pel president Sandro Rosell.

La gala de la China Foundation for Disabled Persons és un esdeveniment de gran projecció al país, emès en directe per la televisió pública CCTV en horari de màxima audiència. Sandro Rosell, president del Barça, ha format part de la taula presidencial de l'acte, en companyia d'Eugeni Bragolat, ambaixador espanyol a la Xina.

Aquesta gala, que se celebra un cop a l'any, té com a objectius recaptar fons i donar visibilitat a la situació de les persones xineses amb discapacitat. Es tracta d'un esdeveniment social de gran transcendència al país asiàtic, que compta amb el suport d'organitzacions governamentals i de personalitats de tot els àmbits. En aquesta ocasió ha destacat, entre d'altres, la presència del jugador de bàsquet Yao Ming, que va militar vuit temporades a Houston Rockets de la NBA. Des del 2004, quan es va celebrar la primera gala, s'han recaptat més de 30 milions de iuans en aquests esdeveniments.

Sandro Rosell ha estat un dels protagonistes de la gala, que en l'edició d'enguany ha comptat amb més de 1.000 assistents. El president ha accedit a l'escenari per agrair la invitació de les autoritats xineses per la invitació al FC Barcelona. "És un honor participar en un esdeveniment d'aquesta magnitud perquè la solidaritat és un dels valors que defineixen el nostre club", ha explicat Sandro Rosell.

A continuació ha ofert els obsequis que ha aportat el Barça a la subhasta solidària, entre els quals destacaven una samarreta signada per tota la plantilla que ha estat un dels objectes més preuats. De fet, s'han pagat fins a 180.000 lliures (més de 210.000 euros). El president, com a mostra d'agraïment davant d'aquesta generosa aportació, en un gest d'espontaneïtat, ha regalat al nou propietari de la samarreta la corbata blaugrana que duia.

stats