MOTO2

Zarco supera Rins i recupera el liderat de Moto2

El pilot francès s'escapa i guanya en solitari, per quedar amb quatre punts més que el català després de tres proves. Sam Lowes completa el podi

Johann Zarco ha guanyat la cursa de Moto2 del Gran Premi de l'Argentina i és el nou líder del Mundial. El pilot francès ha completat una bona cursa i ha aconseguit creuar la línia de meta en solitari, just per davant d'Álex Rins, que s'ha hagut de conformar amb el segon lloc i que perd la posició de privilegi al certamen. El podi l'ha completat Sam Lowes.

El francès Zarco ha dominat la prova amb autoritat tot i que al final ha vist com es reduïa lleugerament l'avantatge que tenia al capdavant. Rins era al segon grup i ha lluitat amb força als darrers girs per intentar atrapar el líder de la prova, però ja no ha tingut temps. El català ha anat molt ràpid al tram final de la cursa. No ha pogut atrapar el primer però sí que ha sabut distanciar-se de Sam Lowes, que lluitava amb ell pel segon lloc. Al final, Zarco, Rins i Lowes han creuat la meta en solitari.

Menys sort ha tingut Tito Rabat, el vigent campió, que no està fent un bon inici de temporada. El barceloní s'ha sortit de la pista a les primeres de canvi i quan ha tornat a l'asfalt s'ha vist en vintena posició. Rabat ha pogut remuntar posicions però al final s'ha hagut de conformar amb el dotzè lloc, just per darrera de Lluís Salom. Àlex Márquez, de la seva banda, ha finalitzat 15è i ha estat l'últim dels pilots a puntuar.

Després d'aquesta prova, Zarco és el nou líder del Mundial amb quatre punts d'avantatge respecte d'Álex Rins. El tercer és Lowes, a 12 punts del primer, mentre que el vigent campió, Tito Rabat, ocupa l'onzè lloc a 36 punts.