Barça
Esports Barça 28/03/2011

Zlatan Ibrahimovic vol que el Barça de Pep Guardiola guanyi la Lliga de Campions

El davanter del Milà vol que el seu exequip, el Barça de Pep Guardiola, guanyi la Lliga de Campions aquesta temporada perquè creu que és "el millor" conjunt

Efe
1 min
Zlatan Ibrahimovic marxa als vestuaris expulsat.

Roma p { margin-bottom: 0.21cm; } El davanter suec del Milà Zlatan Ibrahimovic vol que el seu exequip, el Barça de Pep Guardiola, guanyi la Lliga de Campions aquesta temporada perquè creu que és "el millor" conjunt dels que encara aspiren a la màxima competició europea.

"Atès que el Milà ja no és dins de la competició, voldria que guanyés el millor equip, i crec que aquest és el Barcelona", ha afirmat Ibrahimovic a Suècia, segons publiquen avui els principals diaris esportius italians.

El suec, que l'any passat va protagonitzar una sortida polèmica del club, ha reconegut al seu país natal que pot resultar "estrany" que triï el Barcelona com a futur campió d'Europa, però ha insistit que ell és una persona que "sempre" vol que guanyi el millor.

Respecte als dos partits de sanció que li impediran disputar el derbi contra l'Inter el cap de setmana vinent, Ibrahimovic ha explicat que el Milà li ha donat ordres de no fer declaracions sobre aquest tema i, per tant, ha assenyalat que prefereix no parlar d'això.

stats