BARÇA

Zubizarreta: "No hem sabut aprofitar les nostres oportunitats"

"Crec que hem fet una gran primer meitat. Després no hem sabut fer el nostre joc", ha dit el director esportiu del Barça

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha analitzat la derrota del Barça al Santiago Bernabéu: "Crec que hem fet una gran primera meitat. Hem tingut el domini del partit i les oportunitats en els primers 20 minuts. Hem tingut tres o quatre accions clares de gol que finalment no han entrat", ha apuntat.

Zubizarreta també ha explicat que després d'encaixar la primera diana, l'equip ha començat a dubtar sobre la gespa de l'estadi madrileny. "Després de rebre el primer, ens ha costat molt fer el nostre joc. El gol ens ha fet molt de mal. El Madrid, llavors, ha començat a córrer, i això ha sigut determinant", ha explicat.

"Ells han pogut fer més gols i nosaltres no hem arribat a l'àrea rival durant el segon temps", ha dit un director esportiu blaugrana que ha posat especial èmfasi en el gol de Benzema. "El tercer gol ens ha fet molt de mal, perquè han anotat després d'un error nostre. Ens hem equivocat en el rebuig", ha destacat.

"El futbol és un joc d'aprofitar les teves oportunitats. Ells ho han fet, nosaltres no hem pogut. El resultat és el que és. Només podem felicitar el Reial Madrid i centrar-nos en el Celta, el nostre proper rival", ha sentenciat Andoni Zubizarreta.