BARÇA
Esports Barça 30/07/2013

Zubizarreta: "És un moment dolorós, Ramallets ha estat un referent al Barça"

El director esportiu del Barça ha parlat aquest dimarts des de Gdansk sobre la figura del mític porter blaugrana

Ara
1 min

BarcelonaEl director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha parlat des de Gdansk sobre Antoni Ramallets, que ha mort aquest dilluns a la tarda. "Suposo que tots els que hem vestit la samarreta amb el número 1 i amb aquest escut, tots els que hem defensat la porteria del Barça tenim moltes coses en comú. Sempre és un moment dolorós, Ramallets ha estat un referent a dins del Barça", ha comentat Zubizarreta.

L'exporter blaugrana i ara director esportiu del club ha comentat que Ramallets era "un home molt afectuós" i ha dit que el porter del Barça de les Cinc Copes "sempre estarà entre els grans". "Jo crec que ell va ser un referent en el seu moment, en la història. Ell era el 'gat de Maracanà', quan el futbol era més literatura, ràdio i imaginació. Ell feia somiar molts barcelonistes, no hi ha cap tipus de classificació sobre qui és el millor o el pitjor", ha comentat quan li han preguntat per si Ramallets seria el millor porter blaugrana.

Quan li han preguntat per quan va conèixer Ramallets, Zubizarreta ha dit: "El vaig conèixer quan es va fer una cosa dels zamores del Barça. Vam coincidir, Víctor [Valdés], Artola, Sadurní i jo. Va ser un altre moment per retrobar-se amb ell i amb la seva gorra", ha conclòs.

stats