BARÇA
Esports Barça 12/05/2013

Zubizarreta: "Tito i Abidal representen el que suposa aquesta Lliga"

El secretari tècnic del Barça ha dit a Esport 3 que aquest campionat es va començar a guanyar a principis d'agost i recorda que aquesta Lliga és "herència" del que va passar les anteriors temporades

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta  no és partidari de fer grans canvis aquest estiu.

BarcelonaEl secretari tècnic del Barça, Andoni Zubizarreta, ha parlat a Esport 3 després que el primer equip blaugrana hagi aconseguit el títol de campió de Lliga. "Tito i Abidal representen el que suposa aquesta Lliga, representen molt tot el que hem patit aquesta temporada. Això potser també ens ha connectat molt amb la gent, ja que aquests problemes els pateix tothom. Per això és una Lliga per a tots", ha dit Zubizarreta

"Me n'alegro per tots els que han aconseguit la seva primera Lliga. Ens hem acostumat a guanyar tant que segurament els que aquesta temporada hagin celebrat la seva primera Lliga estaran molt contents", ha afegit.

Per a Zubizarreta, la Lliga es va començar a guanyar "a principis d'agost". "La Lliga no es guanya un dia de maig", ha comentat abans d'afegir: "Vam fer una gran primera volta i això és mèrit de l'equip, del cos tècnic i dels jugadors".

El secretari tècnic del club blaugrana ha comentat: "Aquesta Lliga és herència del que va passar abans. No ens hem oblidar dels nostres orígens, de les arrels del nostre joc", i ha recollit les paraules que aquest dissabte ha dit el tècnic Tito Vilanova. "Contra el Madrid dels 100 punts hem aconseguit aquesta Lliga. Hem d'estar molt contents d'aconseguir-la perquè és molt difícil guanyar-la. Des del gener teníem una diferència de 13 punts que hem pogut mantenir", ha conclòs.

stats