Barça
Esports Barça 13/03/2013

Zubizarreta: "Tito serà l'entrenador del Barça la temporada que ve"

El director esportiu del Barça ha reconegut a RAC1 que es va precipitar quan va parlar de la renovació de Valdés: "Vaig cometre un error de valoració"

Ara
2 min
Andoni Zubizarreta als estadis de Rac1

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha explicat que Tito Vilanova està bé de salut, i que la temporada que bé serà l'entrenador del primer equip: "Sí, serà l'entrenador de l'any que ve, ha assegurat amb rotunditat.

"Roura ha estat sotmès a una pressió molt exigent. Ha assumit un rol que no era el que estava previst amb molta dignitat", ha comentat el director esportiu del Barça, i ha assegurat que mai ha pensat en una altra opció que no fos que Roura fes de Tito mentre estigués a Nova York.

Valdés

"Vaig dir una frase de més en el cas de Valdés, vaig cometre un error de valoració amb les coses que havien passat", ha admès Zubi, que ja no vol parlar més de Valdés a partir d'ara: "Ja m'he flagel·lat prou".

Remuntada

Zubi també ha explicat les seves sensacions després la remuntada contra el Milan, i ha comentat en quin moment va veure clar que passaven a quarts: "Quan ets al camp i falles una ocasió com la de Niang, i després encaixes un gol com el de Messi penses: 'Buf, se'ns farà molt llarg el partit'. I jo vaig pensar: 'Això no se'ns escapa'".

Respecte als aspectes futbolístics de la victòria, Zubi ha comentat: "Ahir va haver-hi una aportació tàctica i també individual. Vam atacar bé perquè vam defensar molt bé robant la pilota molt amunt". "Ahir no ens vam precipitar i no vam tenir angoixa, sabíem que el futbol ens donaria el que vam buscar".

I perquè el Barça havia deixat de fer el que sabia fer en els últims partits? "El dia del Milan era un partit de 0-0, com el de l'any passat a quarts de final, i per circumstàncies va acabar 2-0. Després, contra el Madrid a la Copa, ells van jugar millor i no hi ha res a dir-hi, ens coneixem molt els dos equips. I el partit del Bernabéu de Lliga va ser una mica estrany, i a més sent conscients que teníem una avantatge de punts a la Lliga molt gran, que de tant en tant cal anar-ho recordant".

Zubi ha admès que no va pensar en cap moment en la final de la Champions d'Atenes del 1994, quan ell era el porter del Barça i va encaixar quatre gols del Milan.

stats