Barça
Esports Barça 18/01/2013

Zubizarreta: "A Valdés l'hem de seguir animant i donant suport com fins ara, és jugador nostre fins el 2014"

El director esportiu del Barça admet que no hi ha marxa enrere i que no hi ha marge per negociar amb el porter, i diu que es posaran a buscar-ne un relleu aviat

A.s.
1 min
Andoni Zubizarreta, durant la conferència de premsa

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha parlat aquest divendres als mitjans de comunicació del Barça per donar la versió del club sobre el cas Valdés. Primer va narrar com va anar la reunió de dijous a la tarda amb l'entorn del porter: "Dijous vam tenir la primera reunió per a la renovació del Víctor, va venir el seu pare i el seu representant. Li vam dir que ens interessava que seguís, però abans de començar a parlar de diners ni de res ja ens van dir que Valdés tenia la decisió presa, i que la decisió de marxar era irrevocable". Per això, Zubi admet que no van arribar a negociar, i que no hi ha marge per fer-ho.

"Respectem una decisió d'un professional que porta al Barça des dels 12 anys, i per això demanen que li seguim donant suport i animant com sempre a partir d'ara. És jugador nostre i defensarà la porteria com sap fins a l'últim dia del seu contracte. Estem segurs que Víctor ens ho donarà tot fins al juny del 2014", ha assegurat el director esportiu del Barça.

"Ara coordinarem els passos que cal fer amb el seu pare i el seu entorn, per poder treballar amb la situació que va sorgir ahir. I com a club, treballar sabent que el juny del 2014 Victor deixarà de ser jugador del Barça, i buscar les millors opcions que ens ajudin a tenir el millor equip", ha conclòs.

stats