BARÇA
Esports Barça 16/04/2012

Zubizarreta: "Partits com el del Chelsea o el del Madrid són dels que t'agrada jugar"

El secretari tècnic del Barça, optimista: "Els últims resultats del Barça contra el Reial Madrid han estat molt favorables i veurem si podem mantenir aquesta ratxa"

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari tècnic del Barça, Andoni Zubizarreta, ha subratllat aquest dilluns que partits com el de dimecres contra el Chelsea o el de dissabte davant el Reial Madrid "són dels que t'agrada jugar i per als que t'has de preparar".

Zubizarreta, que ha anat a la presentació de la cobertura del clàssic del canal GolT, també ha parlat d'"un altre clàssic", la final de la Lliga de Campions, que aquest any es disputarà a Munic. "La 'Champions' ha volgut que el clàssic estigui enmig d'aquesta eliminatòria", s'ha resignat el secretari tècnic. Zubizarreta, en qualsevol cas, creu que el duel de semifinals a Stamford Bridge d'aquest dimecres "pot ser una bona preparació "per al partit de dissabte contra el conjunt blanc.

En aquest sentit, s'ha mostrat optimista sobre les opcions del seu equip de reduir la distància a un punt a la Lliga: "Els últims resultats del Barça contra el Reial Madrid han estat molt favorables i veurem si podem mantenir aquesta ratxa, aquesta dinàmica, i més al nostre estadi amb el nostre públic ".

stats