BARÇA
Esports Barça 17/04/2012

Zubizarreta: "No és dur jugar-t'ho tot en 10 dies, és el millor que hi ha. Dur és veure aquests partits a casa"

Sobre el partit d'aquest dimecres, el director esportiu del Barça ha dit: "Espero un Chelsea amb un ritme molt alt, viurem futbol en estat pur"

Ara
1 min

LondresEl director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha analitzat el duel d'aquest dimecres entre el Chelsea i el Barça. "Espero un Chelsea amb un ritme molt alt, viurem futbol en estat pur", ha dit Zubizarreta, que sobre el retorn a la capital anglesa ha dit: "Tornar a Londres recorda grans partits, però el més important és arribar a les semifinals".

Zubizarreta també es recorda del gol d'Iniesta el 2009. "Era a la tribuna de premsa de Stamford Brigde. Després del gol d'Iniesta tinc present l'alegria de la zona del Barça i el silenci de Stamford Brigde", ha explicat.

Preguntat sobre la important setmana del Barça –en pocs dies es jugarà ser a la final de la Lliga de Campions i seguir lluitant per la Lliga– el director esportiu ha puntualitzat: "No és dur jugar-t'ho tot en 10 dies, al contrari, és el millor que hi ha. Dur és veure aquests partits a casa".

Finalment, ha fugit de favoritismes: "L'etiqueta de favorits en unes semifinals de Champions només serveix per a les apostes. Si no jugues bé, la mística no et fa guanyar a Stamford Bridge".

stats