Barça
Esports Barça 03/08/2011

Zubizarreta manté el mutis sobre Cesc: "Les negociacions no es retransmeten"

El director esportiu del Barça ha mantingut el secretisme i ha demanat "que les coses vagin passant, parlar-ne no ajuda a que vagin millor"

Redacció
2 min
Andoni Zubizarreta en roda de premsa a Miami

BarcelonaDes de la concentració del Barça a Miami (on aquesta matinada jugarà un amistós contra el Chivas), Andoni Zubizarreta ha parlat de la situació del fitxatge de Cesc Fàbregas. O més aviat, no n'ha parlat. El director esportiu del club no s'ha volgut mullar: "Les negociacions no es retransmeten", ha dit, i ha demanat paciència: "Deixem que les coses vagin passant. Parlar-ne no ajuda ni contribueix a que les coses vagin millor".

Zubizarreta sí que ha parlat de l'aposta del primer equip per fer servir un parell de jugadors del Barça B com a crosses pel primer equip al llarg de la temporada. No ha desvetllat els noms, però ha comentat que "alguns d'aquests jugadors són ara al mundial sub-20".

També sobre el filial, Zubizarreta ha demanat paciència amb Gerard Deulofeu, que acaba de guanyar l'europeu sub-19 de Romania amb Espanya: "si amb Thiago Guardiola va dir que havíem d'anar 'piano, piano', amb Deulofeu hem d'anar 'pianísimo, pianísimo', amb tota la tranquil·litat del món", ha explicat.

Del lesionat Jonathan Soriano, ha assegurat que, si continua, ho farà amb fitxa del Barça B. I sobre la renovació d'Abidal, Zubizarreta ha dit que es treballa per renovar-lo i ha explicat que volen "tractar-ho directament amb ell per intentar tancar-ho".

Keirrison, Hleb i Milito

El director esportiu del Barça també ha parlat de la situació de dos dels jugadors descartats pel Barça: el brasiler Keirrison i el bielorús Hleb. Del primer ha comentat que s'entrenarà amb el filial fins que trobi equip, i del migcampista, fins ara cedit al Birmingham, ha explicat que se li busca una cessió, mentre el jugador es recupera de la seva lesió al genoll.

Finalment, Zubizarreta també ha parlat de Gaby Milito, i ha deixat la porta oberta a la seva sortida.

stats