Barça
Esports Barça 21/08/2012

Zubizarreta: "De tots els jugadors, Song era el primer de la llista"

El director esportiu del Barça dóna per tancada la plantilla en el capítol d'altes després de fer: "totes les incorporacions que volíem"

M.m.
2 min
Andoni Zubizarreta, Alex Song i Josep Maria Bartomeu

BarcelonaAndoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, ha explicat les raons del fitxatge d'Alex Song, durant la presentació oficial del jugador que s'ha fet aquest dimarts a la Sala París del Camp Nou. "És un jugador amb experiència en l'alta competició. Té una condició física i tàctica excel·lents", ha destacat.

"En aquest mercat hem buscat dues coses. Una era la posició de lateral esquerre per l'absència d'Éric Abidal, que és Jordi Alba. I, d'altra banda, també algú que pogués jugar de central i de pivot. Al final hem optat per un centrecampista, en part perquè la baixa de Keita ens aconsellava reforçar aquesta zona del mig del camp. De tota la llista de jugadors, Song era el primer. És un jugador amb recorregut físic, sortida de la pilota, capacitat tàctica. No és cert que l'haguem fitxat per altura, sinó perquè l'entrenador tingui el màxim de recursos al llarg de la temporada per tot el que pugui passar", ha destacat Zubizarreta.

D'altra banda, el director esportiu també ha tingut paraules d'agraïment per a l'Arsenal, per haver facilitat la sortida del futbolista: "La negociació amb l'Arsenal ha estat ràpida, i també volem agrair-los que hagi estat un procés eficaç per a les dues parts".

Cap més fitxatge, però pendents d'alguna baixa

Amb el fitxatge d'Alex Song, Andoni Zubizarreta dóna per tancat el capítol de fitxatges d'aquesta temporada assegurant que el club ha fet "totes les incorporacions" que volia. "Sempre dic que fins que el mercat no es tanqui pot passar alguna cosa, però no ho dic com a titular sinó únicament com a prevenció", ha comentat.

En canvi, ha assegurat que continuen treballant als despatxos per alleugerir el primer equip amb alguna sortida. "Tenim alguna proposta interessant i les anirem comunicant a mesura que es produeixen. Però si al final no hi ha cap baixa, faríem amb la plantilla actual", ha conclòs.

stats