Barça
Esports Barça 09/02/2011

Abidal i Alves es creuen a la banda en un fluix amistós entre Brasil i França que soluciona Benzema (0-1)

En absència de Maicon, Alves ha ocupat la banda dreta de la defensa de Brasil, mentre que Abidal segueix sent un fix en el lateral esquerre del combinat francès

Redacció
2 min
Dani Alves xuta davant l'oposició d'Abidal.

BarcelonaSaint-Denis se'ls ha quedat gran a les seleccions de Brasil i França que han deixat poques accions destacades. Molt joc al mig del camp, però poca profunditat. Molt de toc, però insuls, sense arriscar, sense clares accions de perill per una porteria o per l'altra. Un solitari gol de Benzema al minut 55 ha servit als francesos per endur-se un partit sense massa història.

Alves ha jugat de titular a la banda dreta i ha intentat, com fa al Barça, donar profunditat i alegria a la banda, incorporant-se a l'atac. La seva selecció, però, ha acusat en excés l'expulsió d'Hernanes abans del primer temps, després que el migcampista brasiler aixequés exageradament la cama i li clavés els tacs al pit a Karim Benzema. Amb un home més, França ha dominat la possessió, tot i que tampoc ha sabut convertir la seva superioritat en res concret l'equip de Laurent Blanc.

Abidal no ha lluit com ho fa al Barça, tot i que ha estat molt seriós en tot moment a la banda esquerra.

El gol de França ha vingut d'una gran acció de Ménez des de la dreta, guanyant línia de fons i fent una centrada rasa que ha rematat sol a segon pal el davanter del Madrid, a porteria buida. Benzema ha celebrat amb energia un gol que necessitava per agafar confiança, ara que Mourinho sembla demostrar-li, apostant per Adebayor, que no compta amb ell com a 9 blanc.

Brasil: Julio César; Alves, David Luiz, Silva, Santos; Leiva, Elías (89', André), Hernanes; Renato (58', Jadson), Pato (85', Hulk), Robinho (70', Sandro)

França: Lloris; Sagna, Rami, Mexès, Abidal; Diarra, M'Vila (59', Diaby); Ménez (69', Remy), Gourcuff (86', Gameiro), Malouda; Benzema (86', Gameiro)

Gols: 1-0, Benzema 54'

Àrbitre: Wolfgang Stark (alemany). Ha amonestat amb groga a Robinho (65') i Menez (67') i ha expulsat amb vermella directa a Hernanes al 40' per una agressió brutal a Benzema, clavant-li la planxa del peu al pit al francès.

stats