Barça
Esports Barça 26/07/2013

"Sí, absolutament. Seria un fracàs no guanyar cap títol". La presentació de Tata Martino, en deu frases

El nou entrenador del Barça ha ofert la primera conferència de premsa després d'haver firmat el contracte amb el conjunt blaugrana

Martí Molina
1 min

BarcelonaGerardo 'Tata' Martino ja és a tots els efectes nou entrenador del Barça. Aquest divendres al matí ha firmat el contracte i posteriorment ha estat presentat davant els mitjans de comunicació. Aquestes són les deu frases que expliquen la seva filosofia de joc i els reptes amb el seu nou club.

"Sí, absolutament. Seria un fracàs no guanyar cap títol. Tot i que guanyar no ho és tot. De vegades guanyes i no deixes res de futbol."

"Guanyar un clàssic és impotant, és evident, però no es pot comparar amb guanyar un títol."

"Intentarem recuperar aquelles coses que hem vist de la millor versió del Barça, amb algunes idees pròpies. He d'aconseguir d'aquests jugadors una cosa que els ha caracteritzat: la fam per continuar guanyant."

"Si el club va rebutjar dues vegades una oferta del Manchester per Cesc, jo la rebutjo per tercer cop."

"El Barça té una mirada respecte del planter que és molt similar a la del club on he crescut. M'agrada el suport dels jugadors de les categories interiors."

"He parlat amb Tito Vilanova per telèfon, m'ha desitjat sort. Jo també li vull enviar molta força."

"Messi ha desenvolupat un rol de golejador que abans no tenia. Continuarà jugant al mateix lloc. Intentaré que se senti bé a l'equip i al camp. El mateix que ja ha fet el Barça fins ara."

"És normal que sigui un entrenador desconegut. M'ha tocat treballar a l'Amèrica del Sud. Si hagués estat a Europa no ho seria tant."

"Si Messi i Neymar no poden jugar junts és problema de l'entrenador, no d'ells."

"Intentaré parlar-lo [el català]. De moment ja he dit 'bon dia'."

stats