Barça
Esports Barça 23/02/2011

Els aficionats del Barça ocuparan el gol nord de Mestalla a la final de la Copa del Rei

Representants de Barça i Madrid aniran demà a una reunió a València, en la qual també estaran presents responsables de la RFEF i del València CF

Redacció
1 min

València p { margin-bottom: 0.21cm; } Els aficionats del Barça ocuparan el gol nord del camp de Mestalla en la final de la Copa del Rei del proper 20 d'abril a València. Els seguidors del Reial Madrid, en canvi, se situaran al gol sud.

El camp de Mestalla està situat al costat de l'accés nord de la ciutat, per la qual cosa el Barça ocuparà aquesta zona de l'estadi, ja que els seus aficionats entraran a València per allí, mentre que els seguidors del Reial Madrid, que arribaran per l'oest, ocuparan la zona sud.

Representants de totes dues entitats acudiran demà a una reunió a València, en la qual també estaran presents responsables de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i del València CF. La idea és avançar en els detalls organitzatius del partit.

A més de qüestions relatives a la distribució d'aficionats a l'estadi, a la reunió també es tractaran assumptes relatius als mitjans de comunicació i a la transmissió televisiva del partit, sense que estigui previst concretar el tema del repartiment de les entrades. Els aspectes de seguretat no es debatran en aquesta reunió.

stats