BARÇA
Esports Barça 16/09/2011

Els aficionats i seguidors del Barça podran entrar amb cascs de moto a l'estadi

El Barça diu que va demanar els Mossos d'Esquadra que reconsideressin la situació i que finalment han acordat tornar a deixar entrar cascs a les instal·lacions

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça i els Mossos d'Esquadra han decidit deixar sense efecte el requeriment pel qual es prohibia l'entrada de cascs de motocicleta a les instal·lacions del club (Camp Nou, Palau Blaugrana i Miniestadi) coincidint amb els dies de partit.

Així doncs, els socis i aficionats del Barça podran seguir accedint al Camp Nou amb els cascs de moto, tal com ja va passar, per exemple, el dia del partit de Lliga de Campions contra el Milan, gràcies a una moratòria fins a l'1 d'octubre que ara es mantindrà de manera indefinida.

La DGP va realitzar el requeriment al club a finals d'agost d'acord amb la interpretació de la normativa vigent. Atenent la petició del Barça, i un cop realitzada una nova avaluació de riscos, tenint en compte que no hi ha precedents d'incidents a causa de l'entrada de cascs de motocicletes en les zones de lateral i tribuna, els Mossos d'Esquadra han decidit deixar sense efecte el requeriment esmentat.

Es recuperarà, doncs, la situació anterior al requeriment dels Mossos d'Esquadra. El Barça recorda que la restricció d'entrar cascs continuarà, com ja s'aplicava des de fa anys, a la zona de la primera graderia dels Gols, que afecta els aficionats que accedeixen al Camp Nou per les portes 86, 87, i 88 del Gol Nord i per les portes 47, 48 i 49 del Gol Sud.

stats