Lliga de Campions
Esports Barça 16/12/2011

Els mitjans alemanys lamenten la "sort" del Bayer Leverkusen en el sorteig de Champions

La premsa d'Alemanya compara la sort desigual dels seus dos representants a la Lliga de Campions. Mentre al Bayern Munic li ha tocat el Basilea, un sorteig que consideren favorable, al Bayer Leverkusen li ha tocat la grossa amb el Barça

Natalia Arroyo
2 min
Rudi Völler, director esportiu del Bayer Leverkusen a welt.de.

BarcelonaA Alemanya celebren i lamenten el sorteig de vuitens de final de la Lliga de Campions. D'una banda, es freguen les mans amb el Basilea, rival assequible pel Bayern Munic, però lamenten que el Bayer Leverkusen s'hagi d'enfrontar amb el campió de la competició, el Barça.

El diari Spiegel parla de duel "de somni" pels muniquesos i "d'horror" en el cas del Leverkusen.

A Die Welt, el director esportiu del Bayer Leverkusen, l'exinternacional alemany Rudi Völler, ha explicat que els ha tocat "el gran favorit de la competició i el millor equip del món". "Pels nostres joves jugadors i espectadors, és una oportunitat. Tenim molt poc a perdre, la nostra pressió és molt petita perquè són ells els favorits. No ens amagarem. Si podem donar-ho tot en dos partits i coincideix que el Barça té un mal dia, potser tenim alguna petita opció. També serà una gran fita per a Michael Ballack", ha valorat.

Die Süddeutsche Zeitung afegeix, a més de les mateixes declaracions de Völler, que es tracta d'una eliminatòria en què el Bayer "no té pràcticament cap opció de derrotar al Barça i té moltes probabilitats de quedar eliminat".

A Bild recullen diferents reaccions de jugadors i tècnics. André Schürrle, futbolista del Bayer, publica al seu Twitter que el sorteig "és un cop de martell" però assegura que "serà divertit". També recorden el desig de la seva estrella, Michael Ballack, d'enfrontar-se a alguns dels grans en aquesta ronda de la Champions. El tècnic també ha valorat la sort dels seus: "Hagués preferit creuar-me amb el Barça més endavant. Ells són clarament els favorits, però ens alegrem del partit".

stats