Barça
Esports Barça 13/11/2013

Alex Song: "Sóc feliç a Barcelona"

El migcampista camerunès ha assegurat que vol complir el seu contracte, tot i que no sap "què pot passar en el futur"

Ara
1 min

BarcelonaAlex Song ha confessat que vol seguir al Barça a una entrevista que ha publicat la BBC aquest dimecres. "Ara sóc feliç a Barcelona. Em queden encara anys de contracte però no sé què pot passar en el futur", ha assegurat el migcampista blaugrana al mitjà de comunicació anglès.

El camerunès també ha destacat que està content pel tracte que rep a can Barça per part dels seus companys. "Jugo en una de les millors lligues del món, tots em tracten molt bé, són alguns dels millors jugadors i realment gaudeixo molt el dia a dia amb ells", ha dit.

D'altra banda, Alex Song ha exterioritzat la seva alegria per l'arribada del Tata Martino a la banqueta, perquè des que l'argentí és el tècnic blaugrana té més oportunitats. "El Tata és un entrenador diferent. Ho va fer molt bé a l'Argentina la temporada passada i ara nosaltres estem en una bona línia. Hem de seguir el camí que ens marca", ha assenyalat .

Per últim, Alex Song ha fet una valoració del partit que la seva selecció i Tunísia disputaran per fer-se amb un passaport pel proper Mundial de Brasil. "És molt important pel país i per la felicitat de la gent. Així que no cal preguntar res més. Volem estar al Brasil", ha conclòs el migcampista culer.

stats