Barça
Esports Barça 06/01/2013

Zubizarreta: "Després d'un any amb els casos de l'Abi i el Tito, demano salut al 2013"

El director esportiu del Barça destaca que veure Tito Vilanova a la banqueta del Camp Nou "és un símptoma de normalitat"

Natalia Arroyo
1 min
Andoni Zubizarreta, durant la conferència de premsa

BarcelonaEn declaracions a GolT, Andoni Zubizarreta ha valorat la plàcida victòria del Barça contra l'Espanyol. El director esportiu del Barça, però, ha destacat la presència de Tito Vilanova a la banqueta del Camp Nou com una de les millors notícies del partit, com "un símptoma de normalitat". "Poder veure el Tito als entrenaments ja és un element tranquil·litzador, però sabem que aquests temes no se solucionen d'un dia per l'altre. Necessiten el seu temps. La gent ho entendrà i, sinó, els ho farem recordar. Veure'l avui a la banqueta donant instruccions és un símptoma de normalitat. [La seva malaltia] és un partit que guanyarem entre tots".

Preguntat sobre què demana al 2013, Zubizarreta ha sigut contundent: "Salut. Només demano salut, aquest any. Després d'un any amb els casos de l'Abi i el Tito, demano sobretot salut. La vida en general ens ensenya que això és el més important. Després, les coses del futbol, les que controlem, les seguirem intentant fer tan bé com puguem".

També ha comentat la recuperació golejadora de Pedro, tot i que ha valorat altres aspectes del joc en què el canari és decisiu. "Ell ens dóna intensitat, treball, desmarcatge, profunditat, i això permet trobar espais per a la resta".

Preguntat per Villa, ha recordat que l'asturià té "tot el suport" del Barça. "Té capacitat per al gol, per a la finalització… El futbol ens exigeix el màxim cada dia, a cada entrenament, però al final és l'entrenador qui decideix les alineacions. Fins al maig tindrem molts partits i necessitarem tots els jugadors. El Barça té una gran plantilla".

stats