Barça
Esports Barça 23/07/2012

Zubizarreta ja comença a negociar per Javi Martínez

El director esportiu del Barça va reunir-se la setmana passada amb el president de l'Athletic, Josu Urrutia, per apropar postures sobre el fitxatge del polivalent jugador navarrès

Ara
1 min
Javi Martínez

BarcelonaTito Vilanova insisteix que vol el reforç de Javi Martínez i el Barça ja s'ha posat en marxa. Segons informa el diari 'Sport', el director esportiu Andoni Zubizarreta va reunir-se la setmana passada amb el president de l'Athletic Club, Josu Urrutia, per apropar postures sobre el fitxatge del polivalent jugador navarrès. La situació, però, està lluny de concretar-se en els pròxims dies i apunta que les negociacions seran llargues.

Des de l'entorn basc s'insisteix que el preu de Javi Martínez el marca la seva clàusula de rescissió, 40 milions d'euros. El fet que el navarrès tingui contracte fins al 2016 permet a l'Athletic exagerar aquesta posició.

El Barça, en canvi, no està disposat a pagar aquesta quantitat, perquè no disposa d'aquests diners (només li queden 26 milions d'euros per fitxar, com va confirmar el vicepresident esportiu, Javier Faus) ni tampoc creu que sigui el preu real del futbolista.

stats