Barça
Esports Barça 23/05/2012

Iniesta: "Sabem que ens juguem un títol, és l'últim esforç de la temporada"

El migcampista manxec assegura que l'equip "té il·lusió de tancar bé l'any" i que, malgrat les baixes i que l'Athletic "exigeix moltíssim", el Barça respondrà bé

Natalia Arroyo
2 min
Andrés Iniesta en roda de premsa

BarcelonaAndrés Iniesta té clar que les baixes no afectaran el rendiment del Barça a la final de Copa del Rei de divendres contra l'Athletic: "Jugarem amb els que som", afirma. I afegeix que confia en poder guanyar "pels que no hi són". Jugui qui jugui, però, deixa clar que l'equip "té il·lusió d'acabar la temporada bé, amb bon regust de boca i derrotant l'Athletic".

"Mirant-ho amb distància, l'equip ha fet una bona temporada. Se'ns han escapat dos títols grans, però hem guanyat les Supercopes, el Mundial de Clubs. Hem lluitat fins al final a la Lliga i la Champions..., no es pot guanyar tot cada any", ha opinat el de Fuentealbilla. A més, creu que "és d'hora per parlar de canvi de cicle".

"Fa dies que tenim el cap centrat en la final de l'Athletic –ha afegit el manxec–. És l'últim esforç que hem de fer aquesta temporada. Sabem que ens juguem un títol". Iniesta ha lloat el seu rival. "És un equip que t'exigeix moltíssim, et juguen un contra un a tot el camp. Haurem d'estar molt ràpids mentalment".

Després d'un últim mes molt tens i amb fortes crítiques i especulacions, el migcampista del Barça assegura que respecta les opinions de tothom i, amb to pausat i tranquil, ha demanat confiança. "No crec que la gent, després d'aquests quatre anys, es quedi ara només amb què no hem guanyat dos títols. S'ha de veure què passa l'any que ve amb Tito Vilanova. Encara no hem començat, no podem analitzar-lo ara mateix. Però està clar que el Tito no podrà guanyar res sol i tampoc podrem pretendre que sigui un altre Pep. Cadascú té la seva opinió, la respectem, però la gent pot estar tranquil·la. La plantilla està convençuda que tot seguirà anant bé".

"El que faci Mourinho amb el Reial Madrid és cosa d'ells", ha comentat el blaugrana, en relació a la renovació fins el 2016 del tècnic portuguès. "No hi penso gens, en això". Tampoc ha volgut entrar en polèmiques ni comentar les últimes declaracions de Cristiano Ronaldo, que considera que ha fet una temporada de 10.

stats