Barça
Esports Barça 05/09/2012

La revista anglesa 'Four Four Two' dóna per acabada l'etapa exitosa del Barça

La publicació especialitzada dedica la portada als principals jugadors blaugranes i es pregunta si, sense Pep Guardiola i amb el Reial Madrid en creixement, s'ha de posar fi al 'dream team'

Ara
1 min
La portada de la revista 'Four Four Two'

BarcelonaS'ha acabat l'era del 'dream team' del Barça? Sense Pep Guardiola, havent perdut els últims títols i amb el Reial Madrid guanyant força en els últims enfrontaments, s'ha de posar fi a l'etapa exitosa del club blaugrana? Això és el que es pregunta la revista especialitzada 'Four Four Two'.

"No és fàcil anar darrere d'una llegenda. Aquesta és la feina que ha acceptat Tito Vilanova, en substitució de Pep Guardiola −que ho va conquerir tot− com a primer entrenador del Barça, just quan el regnat del Camp Nou sembla mostrar símptomes d'ensorrament, amb l'últim títol en mans de l'odiat Reial Madrid", explica a manera de resum la publicació anglesa.

No és el primer cop que 'Four Four Two' s'atreveix a avançar la fi del cicle blaugrana. Al març també va protagonitzar una portada provocadora que titulava amb un contundent "Entra Madrid, surt Barça".

Abans de l'Eurocopa 2012, la revista també va atrevir-se a acabar el cicle de la selecció espanyola, assegurant que no guanyarien el torneig. En portada, 'Four Four Two' avançava "Per què Espanya no guanyarà", i desafiava Xavi, Casillas, Silva i Xabi Alonso −els quatre de portada−: "S'ha acabat la festa, amics". Fins asseguraven saber els motius del fracàs de 'la roja'.

stats