BARÇA
Esports Barça 19/03/2015

El Barça és favorit en un clàssic que generarà 20 milions d'euros en apostes

El clàssic s'ha convertit en un dels esdeveniments més seguits del planeta i les cases d'apostes en treuen partit per la quantitat d'apostes sobre el matx

Ferran Mitjà
1 min
Busquets i Bale lluiten per la pilota durant el clàssic, Barça-Reial Madrid, al Camp Nou / GETTY

BarcelonaLa mediatització del Barça-Madrid ha situat el partit com un dels esdeveniments esportius més vistos de l'any. Això provoca un increment econòmic. Segons JDigital, l'Assocació Espanyola de Joc Online, el clàssic generarà 20 milions d'euros en apostes i un 200% d'increment de les inversions publicitàries.

Es preveu que el 70% de les apostes totals que es realitzin sobre el Barça-Madrid es faran amb el partit en joc, mentre que el 30% restant es faran abans de l'inici del matx. Si bé és incert qui guanyarà sobre el terreny de joc, JDigital calcula que apostant sobre el clàssic guanyen a Madrid, ja que ho fan el doble que a Barcelona.

Tot i això, el favorit per al partit d'aquest diumenge al Camp Nou, segons les dades, és el Barça. Una victòria catalana es paga a 1,70 euros per euro apostat. Que guanyin els blancs, en canvi, va a 4,60 euros per euro apostat. Segons aquestes xifres, estadísticament el Barça té un 58,8% de possibilitats de victòria, el Madrid, un 21,7%, i l'empat, un 19,5%.

stats