Barça
Esports Barça 26/02/2012

El 71% dels argentins no consideraran a Messi un ídol fins que no guanyi un Mundial

Segons una enquesta publicada a l'Argentina, un 20% dels seus compatriotes creuen que el crac del Barça és poc i gens "argentí"

Efe
1 min
Messi celebra amb Tello un dels gols que l'argentí ha marcat al València / JOSEP LAGO / AFP

Buenos AiresSet de cada deu argentins creu que Lionel Messi ha de guanyar un Mundial per consagrar-se com un "ídol" a l'Argentina, segons una enquesta publicada avui per la premsa local.

Un sondeig realitzat per la consultora Ibarómetro revela que per al 81,4% dels enquestats Messi és, sens dubte, el millor futbolista del món.

Un 37,1% va respondre que sent a Messi "molt argentí" i un 35,2% ho veu "bastant argentí". En tant, un 13,9% va contestar que el percep com "poc argentí" i un 6,5% com "gens argentí".

Un 44% dels que van indicar que a Messi se'l valora més a Europa, creu que això és així perquè el futbolista no juga bé amb la selecció d'Argentina.

També es va preguntar als enquestats amb quina paraula definirien a 'Lio': "talentós", va dir el 57,6%. Altres definicions van ser "humil" (17,5%), "professional" (15,5%), "fred" (6,9%) i "llunyà" (2%).

L'enquesta, publicada pel diari de Buenos Aires 'Pàgina/12', es va realitzar per via telefònica a mil seguidors de futbol de tot el territori argentí.

stats