Barça
Esports Barça 01/03/2011

Van Persie no estarà al Camp Nou en la tornada de Champions però sí hi arribarà Cesc

La lesió als isquiotibials de Cesc Fábregas està evolucionant a bon ritme i el d'Arenys és molt probable que arribi a temps per jugar contra el Barça. Theo Walcott i Van Persie estan descartats

Redacció
1 min
Van Persie es dol del genoll en la final de la Carling Cup.

BarcelonaL'Arsenal ha actualitzat els comunicats mèdics dels seus jugadors lesionats a la seva web oficial. Theo Walcott, amb molèsties al turmell des del passat partit de lliga contra l'Stoke City, segueix de baixa i els metges pronostiquen que encara en té per una o dues setmanes més, per la qual cosa, no arribarà per jugar contra el Barça la tornada de Champions.

Tampoc hi serà Van Persie, que estarà allunyat dels terrenys de joc, com a mínim, durant les properes tres setmanes, per uns problemes al genoll. L'holandès es va lesionar en el partit que l'Arsenal va perdre (1-2) contra el Birmingham a la Carling Cup d'aquest cap de setmana.

Pel què fa a Cesc, el migcampista gunner està recuperant-se a molt bon ritme i podria escurçar els temps de baixa i reaparèixer contra el Barça en Lliga de Campions. Fábregas va patir un trencament fibril·lar ara fa una setmana, en el partit de lliga contra l'Stoke City.

stats