Barça
Esports Barça 08/09/2011

Artur Mas, a Guardiola: "Tu no vols ser exemple, però ho ets"

El president de la Generalitat de Catalunya ha tancat els parlaments demanant Guardiola que "segueixi guanyant" i segueixi sent com és, que és el que l'ha fet "merèixer aquest premi"

N.a.
1 min
Artur Mas durant l'homenatge a Guardiola.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha tancat els parlaments de la Medalla d'Or del Parlament de Catalunya. "Aquesta medalla és una manera, modesta però solemne, per donar-te les gràcies per tot el que fas, el que has fet i el que, espero, faràs", ha dit.

Artur Mas ha seguit, dirigint-se a Guardiola: "Els èxits ajuden a que la mesa del Parlament t'hagi concedit aquesta medalla. Però és la manera de fer, la teva manera de ser, la que et fa merèixer aquest premi. Encara que no vulguis ser exemple, ho ets".

El president de la Generalitat, ha demanat al tècnic del Barça "que segueixi guanyant", però, sobretot, "que segueixi sent com ets". "No puc saber què passarà amb els resultats, però estic segur que la demanda de ser com ets, la compliràs". També ha agraït que hagi canviat l'autoestima de l'afició del Barça, que ara confia en la remuntada.

Artur Mas, referint-se al discurs del tècnic sobre "l'instant d'or", ha confessat que el seu moment especial té a veure amb Pep Guardiola. "El meu instant d'or, com a president de Catalunya, és saber que el meu país és capaç de parir gent ferma com tu".

stats