BARÇA
Esports Barça 28/09/2013

El Barça es desfà de l'Almeria i signa el millor inici de Lliga de la seva història (0-2)

Messi ha fet el primer gol abans de lesionar-se i Adriano ha fet el 0-2 final ja en el segon temps

Messi, Cesc i Adriano celebren el gol de l'argentí contra l'Almeria / JORGE GUERRERO / AFP PHOTO

BarcelonaEl Barça ha aconseguit superar l'Almeria a l'estadi Juegos del Mediterráneo (0-2). Amb el triomf, els de Tata Martino acumulen set triomfs en les set primeres jornades de Lliga i, per tant, han signat el millor inici de Lliga de la seva història.

Al minut 20, Messi ha obert la llauna. L'argentí ha combinat amb Pedro, que li ha tornat la pilota perquè Messi, des de la mitja lluna, superés Esteban amb un xut impossible d'aturar pel porter dels locals. Però posteriorment l'argentí s'ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Xavi. L'absència de Messi ha fet que el Barça, a estones, baixés la possessió i perdés el control del partit.

Tot i això, el control i la possessió han tornat al segon temps, en què els de Tata Martino ja s'han trobat més còmodes. De fet, quan només s'havien disputat deu minuts després del pas pel vestidor, Adriano ha fet el 0-2 en una jugada de combinació. Xavi ha fet un retall i ha obert cap a Cesc. El d'Arenys ha assistit Adriano, que només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Bartra, que ha estat titular a l'eix de la defensa al costat de Gerard Piqué, ha pogut fer el tercer, però el seu xut ha marxat a l'esquerra de la porteria d'Esteban.